Home Praktische informatie

Praktische informatie

Als je geïnteresseerd bent geraakt of als je een vraag hebt over je situatie en welk product daar bij past, dan wil ik je uitnodigen om contact op te nemen.  We kunnen dan overleggen wat je precies in jouw situatie nodig hebt. Dit gesprek is geheel vrijblijvend, het verplicht je tot niets.

Zakelijk

Er zijn diverse maatwerk coaching programma’s mogelijk waar je uit kunt kiezen. Van een eenmalige klankbordmeeting, reguliere meetings, extra focus traject tot een intensief VIP programma.  In een oriënterend gesprek kunnen we overleggen wat de mogelijkheden zijn en wat het beste bij de vraagstelling van jou als leidinggevende of als werknemer past. Een 3 gesprek is ook mogelijk. 

KvK nr.: 28101815

Particulier
Het begeleiden van mensen is maatwerk. Naast de reguliere sessie bied ik meer vormen aan van maatwerk begeleiding. Daardoor sluit ik nog meer aan bij jou als persoon, je vraagstelling, snelheid en intensiviteit. Je kunt kiezen uit een eenmalige klankbordmeeting, regulier traject, extra focus traject tot een intensief VIP programma. Neem contact met me op om vrijblijvend te overleggen over wat jou het beste past. We plannen dan een telefonische afspraak om dit met elkaar te bespreken. 

Omdat ik naast coach ook integratief psychotherapeut ben is vergoeding bij uw ziektekostenverzekeraar voor u als particulier mogelijk.

Hogere eisen aan therapeuten om vergoed te worden door zorgverzekeraar.
Vanaf 1 januari 2017 moeten therapeuten naast hun beroepsopleiding over aantoonbaar voldoende medische en psychosociale kennis beschikken. Alleen dan kunnen de behandelingen van cliënten voor (deel ) vergoeding in aanmerking komen bij de zorgverzekeraars. De praktijk voldoet volledig aan deze nieuwe (PLATO) eisen van 2017 van de verzekeraars. Daardoor blijf ik vergoed worden door de aanvullende verzekering bij de meeste zorgverzekeraars. De hoogte van de vergoeding is mede afhankelijk van uw polisvoorwaarden. Om misverstanden te voorkomen is het bij navraag bij uw ziektekostenverzekeraar van belang om de volgende gegevens paraat te hebben (minder van belang is de praktijknaam).

Daarnaast moeten alle zorgverleners in Nederland met ingang van 1 januari 2017 voldoen aan eisen die in het kader van de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg (Wkkgz) worden gesteld. Ook aan deze eisen voldoe ik met mijn praktijk. 

Praktijkcode: 10932
Behandelaarcode (AGB):90031999
Lid beroepsvereniging NBVH: 04061
Lid RBCZ/TCZ: registratie nummer: 403169R

Route
Als u met het openbaar vervoer komt is het 2 minuten lopen van bushalte Kooilaan naar de Lage Rijndijk 8. Voor informatie over openbaar vervoer kunt u bellen met 0900-9292 of kijk op http://www.9292ov.nl.

Adres
Kempers Coaching + Ontwikkeling
Lage Rijndijk 8
2315 JT Leiden
Telefoon: 071 5141955
Email: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

 

Kempers Coaching + Ontwikkeling
- Lage Rijndijk 8 - 2315 JT Leiden - 071 5141955