Home Praktische informatie

Praktische informatie

Als je geïnteresseerd bent geraakt of als je een vraag hebt over je situatie en welk product daar bij past, dan wil ik je uitnodigen om contact op te nemen. We kunnen dan overleggen wat je precies in jouw situatie nodig hebt en of er met ONLINE sessies gewerkt kan worden. Dit gesprek is geheel vrijblijvend, het verplicht je tot niets.

Adres
Kempers Coaching + Ontwikkeling
Lage Rijndijk 8
2315 JT Leiden
Telefoon: 071 5141955
Email:  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

Zakelijk 

Er zijn diverse maatwerk coaching programma’s mogelijk waar je uit kunt kiezen. Van een eenmalige klankbordmeeting, reguliere meetings, extra focus traject tot een intensief VIP programma.  In een oriënterend gesprek kunnen we overleggen wat de mogelijkheden zijn en wat het beste bij de vraagstelling van jou als leidinggevende of als werknemer past. Een 3 gesprek is ook mogelijk. 

KvK nr.: 28101815

Particulier

Diverse begeleidingsprogrammas Het begeleiden van mensen is maatwerk. Naast de reguliere sessie bied ik meer vormen aan van maatwerk begeleiding. Daardoor sluit ik nog meer aan bij jou als persoon, je vraagstelling, snelheid en intensiviteit. Je kunt kiezen uit een eenmalige klankbordmeeting, regulier traject, extra focus traject tot een intensief VIP programma. Neem contact met me op om vrijblijvend te overleggen over wat jou het beste past. We plannen dan een telefonische afspraak om dit met elkaar te bespreken. 

Praktijk registraties De therapeut beschikt over de benodigde opleiding en inschrijving bij de registers, o.a. NBVH, RBCZ, SCAG en AGB. Deze organisaties zien toe op de handhaving van de kwaliteit van de therapeut en de praktijk(voering). Als lid van de Nederlandse Beroepsvereniging voor hypnotherapeuten (NBVH) is deze praktijk verbonden aan een beroepscode, kwaliteitswaarborg en bijscholingsverplichting. Daarnaast voldoe ik aan de eisen die in het kader van de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg (Wkkgz) worden gesteld. De praktijk is gebonden aan een klachtenregeling. Als er een klacht leeft bij de cliënt, dan word deze eerst besproken met de therapeut om tot een passende oplossing te komen. Indien dat niet lukt, dan is het mogelijk een beroep te doen op de klachtenfunctionaris van de NBVH, waarbij in het uiterste geval een bindende uitspraak kan worden gedaan door de geschilleninstantie Stichting Complementaire en alternatieve Gezondheidzorg (SCAG), waarbij de praktijk is aangesloten.Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ),is een overkoepelende organisatie die beroepsbeoefenaren van de complementaire en alternatieve geneeswijzen (artsen en therapeuten op Hbo-niveau) certificeert en registreert. RBCZ behartigt de algemene belangen van de aangesloten beroepsbeoefenaren en is een onafhankelijke intermediair tussen beroepsorganisaties, de zorgverzekeraar en cliënten. Beroepsbeoefenaren die ingeschreven zijn in het RBCZ-register zijn onderhevig aan het tuchtrecht dat verzorgd wordt door de Stichting Tuchtrecht Beroepen Natuurlijke Gezondheidszorg (TCZ).

Vergoeding (deels) mogelijk bij de zorgverzekeraars

Omdat ik naast coach ook integratief psychotherapeut ben is vergoeding bij uw ziektekostenverzekeraar voor u als particulier mogelijk

De therapeut voldoet ook volledig aan de nieuwe (PLATO) eisen van 2017 van de verzekeraars en moet over aantoonbaar voldoende medische en psychosociale kennis beschikken. Alleen dan kunnen de behandelingen van cliënten voor (deel) vergoeding in aanmerking komen bij de zorgverzekeraars. Daardoor worden mijn sessies vergoed door de aanvullende verzekering bij de meeste zorgverzekeraars. De hoogte van de vergoeding is mede afhankelijk van uw polisvoorwaarden. Om misverstanden te voorkomen is het bij navraag bij uw ziektekostenverzekeraar van belang om de volgende gegevens paraat te hebben (minder van belang is de praktijknaam).

De praktijk staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel
Praktijkcode:                        90010932
Behandelaar code (AGB):      90031999
Lid beroepsvereniging NBVH: 04061
Lid RBCZ/TCZ: registratie nr: 403169R

Route 

Als u met het openbaar vervoer komt is het 2 minuten lopen van bushalte Kooilaan naar de Lage Rijndijk 8. Betaald parkeren.  Voor informatie over openbaar vervoer kunt u bellen met 0900-9292 of kijk op http://www.9292ov.nl

 

Kempers Coaching + Ontwikkeling
- Lage Rijndijk 8 - 2315 JT Leiden - 071 5141955