Home Ervaringen

Ervaringen + Coachingpartners

Hieronder volgen enkele ervaringen van ex- clienten bij verschillende vragen en themas. Je leest ondermeer wat ze bereikt hebben en hoe ze mijn begeleiding ervaren hebben. Heb jij vragen? Je kunt me vrijblijvend bellen en mailen.

Werk project manager ICT en communicatie vragen 

Mijn ervaringen zijn positief en nuttig geweest. Jouw aanwezigheid heb ik als ondersteunend ervaren. Je hebt mij zelf alles laten benoemen door de juiste vragen te stellen. Hierbij voelde ik mij veilig. Mijn doel is bereikt door eerst meer stil te staan bij de structuur op mijn werk en de aanscherping van een aantal details. Vervolgens ben je met mij meer de diepte ingegaan bij levensthema's middels het gedachtenformulier, NLP en andere methodieken. Aangezien ik zelf opensta voor deze andere technieken heb ik dit als zeer bruikbaar ervaren. Met behulp van deze ervaringen heb ik mijn doelen kunnen bereiken. Ik heb het zo als uiterst plezierig en nuttig ervaren. Ik kan/zal iedereen Jacqueline aanprijzen voor coaching en andere therapieën.

Herstel van burn-out 

Ik heb heel prettig gewerkt met Jacqueline. Ze heeft een heel arsenaal aan technieken die ze steeds kan aanpassen als de situatie daar om vraagt. Voor mij was het heel fijn dat we ons hebben kunnen concentreren op het veranderen van beleving, gedrag en emotie in het hier en nu en niet eindeloos het verleden hebben geanalyseerd. Die praktische kant, gecombineerd met een haarscherp professioneel inzicht, en tegelijkertijd ook alle ruimte voor emotie, is echt uniek in een therapeut.  

Werk: omgaan met leidingevende

In het verleden ben ik wel eens eerder bij een therapeut geweest, wat niet tot zoveel succesheeft geleid als bij jou. Je bent door jouw aanpak met mij de diepte ingegaan. Door de therapie die je gebruikte kwam je echt tot de kern van mijn probleem en was verhelderend. Ik heb het gevoel dat ik veel meer innerlijke rust heb gevonden.

Stoppen met roken

Na verschillende mislukte pogingen te hebben gedaan van mijn rookverslaving af tekomen ben ik bij Jacqueline Kempers terecht gekomen. De werkwijze van Jacqueline sprak mij direct aan. Ik geloof namelijk dat de wilskracht vooral uit jezelf moet komen en kon daarbij wel wat sturing gebruiken. Jacqueline heeft mij hiervoor de juiste tools aangereikt waardoor mijn zelfinzicht groeide.De rust en betrokkenheid van Jacqueline zorgde ervoor dat er genoeg ruimte was om volledig mijzelf te kunnen zijn. Zoals ik de hypnotherapie kan omschrijven heeft er bij mijeen herprogrammering plaatsgevonden waardoor ik de sigaret niet meer wil toelaten in mijn leven. Mede dankzij de coaching is mijn doel bereikt om geen afhankelijkheid meer te voelen en daarbij een stukje vrijheid gecreëerd.


Verliesverwerking 

Na het overlijden van zes jaar geleden mijn moeder en vorig jaar mijn vader voelde ik me niet echt mezelf meer en twijfelde ik of ik er zelf wel bovenop zou komen. Daarom ben ik hulp gaan zoeken en wilde ik er alles aan doen om me weer wat beter te voelen. Alle gesprekken, het er zoveel over kunnen praten en het gevoel te hebben dat ik alles kon bespreken. Ook vond ik het goed dat muziek zo bij het proces betrokken werd omdat muziek voor mij heel belangrijk is. Daar werd goed op aangesloten. Ik heb meer vertrouwen in de toekomst gekregen, heb zin om dingen te gaan ondernemen en daar ook plezier aan te beleven.

Ik zat vast met de rouwverwerking van het verlies van een hele dierbare persoon in mijn leven. Met grote deskundigheid, en met respect voor mij als persoon en mijn beperkingen (door een chronische ziekte), heeft Jacqueline mij echt perfect geholpen uit deze impasse te komen! Ik zou meer mensen adviseren naar haar toe te gaan, ze is echt zeer deskundig en een aangenaam persoon. 

Man 59 jaar

Ik heb zelf veel te lang rond gelopen met een groot geheim wat op een groot deel van mijn leven onbewust van invloed is geweest. Ik heb de begeleiding van Jacqueline als zeer profsioneel ervaren. Mijn ervaring is dat het mijn leven terug heeft gegeven zonder schuld gevoel. Dat ik veel sterker in mijn schoenen sta ben de gehele dag vrolijk. Het heeft mij als mens veel sterker gemaakt ik loop niet meer voor lastige zaken weg.

Loopbaan

Ik ben erg blij dat ik de kans heb gehad om een coachingstraject te volgen. Het heeft me zeker verder geholpen bij mijn zoektocht naar een nieuwe baan. Het is voor mij nu weer duidelijker wat ik graag wil en waarom. Bovendien zijn veel twijfels die ik had weggenomen.  Het leukste van de gesprekken vond ik dat je op een andere manier gaat kijken naar je problemen door de vragen die de coach stelt. En dat je actief aan de slag gaat met wat je bezig houdt door teken-, schrijf- en andere doe-opdrachten. Daardoor werd mij snel duidelijk waar het probleem ligt en wat ik er aan kon doen.

Jacqueline is me aanbevolen door mijn werkgever. Jacqueline heeft ervaring in de ‘labwereld’ en dit is een voordeel tijdens het coaching traject. Het kennismakingsgesprek vond ik interessant en ik voelde me op mijn gemak. Hierdoor heb ik gekozen om het coaching traject met Jacqueline aan te gaan. Ik stond voor een moeilijk keuze moment. Ik moest gaan kiezen voor een nieuwe baan. Hier had ik erg veel moeite mee. Ik wilde de beste keus maken, maar hoe bepaal je die?. De coaching heeft me heel erg geholpen bij mijn keuze. Door verschillende oefeningen wist ik dat ik eigenlijk al gekozen had. Onbewust wist ik al wat ik wilde, ik kon mezelf alleen niet uitleggen waarom ik die keuze maakte. Het bracht rust om te merken dat ik het eigenlijk wel wist.

Jacqueline Kempers werkt samen met de volgende partners: 

    

 

 Lifestyle trainingen en persoonlijke ontwikkeling

 

Expans2interim facility management, unplug your mind training

 

kncv

 

jong-kncv 

 

lsr

 

 

 C2W Career Expo

 

Coachingbon                     

                                                                     

 

Kempers Coaching + Ontwikkeling
- Lage Rijndijk 8 - 2315 JT Leiden - 071 5141955