Gestreste werknemersbegeleiding

Gestreste medewerkers; dit is natuurlijk iets wat je wil voorkomen en daarom is werknemersbegeleiding heel belangrijk voor jouw onderneming. Vaak heb je als leidinggevenden zelf al wel gezien dat het niet goed gaat met je medewerker. Hoe spreek je hem of haar vervolgens daar het best op aan en hoe pak je dit aan? Kempers Coaching + Ontwikkeling in Leiden helpt je verder.

✓ Komt snel tot de kern
✓ Methoden uit verschillende stromingen
✓ Veilige stijl van begeleiding
Image

Gestreste medewerkers voorkomen dankzij effectieve werknemersbegeleiding

Graag help ik je met mijn jarenlange expertise middels coaching en mijn integratieve psychotherapeutische werkwijze, zodat jouw gestreste werknemer zijn of haar volledige potentieel (her)vindt dankzij stressmanagement. De werknemersbegeleiding die Kempers Coaching + Ontwikkeling met haar specialisatie  biedt, helpt gestreste medewerkers om uit oude gedragspatronen te komen en kwaliteiten hierbij te benutten. Voorkom gestreste medewerkers of help hen wanneer zij stress ervaren. Het is tijd voor verandering in gedrag. Samen gaan we op zoek naar stresspatronen om deze te doorbreken. Heb je een burn-out? Ook dan help ik je verder.

Vraag een vrijblijvend oriëntatiegesprek aan

In een vrijblijvend oriënterend gesprek kunnen we overleggen wat de beste opties zijn voor jou of de medewerker. Werk jij als leidinggevende en wens je ondersteuning te ontvangen bij het onderzoeken van stresspatronen bij jouw medewerkers? Middels coaching op maat biedt de werknemersbegeleiding die ik bied de uitkomst voor jouw gestreste medewerkers. Naast de maatwerkmeetings zijn er zijn diverse coachingprogramma’s mogelijk in Leiden en omgeving. Neem contact op door een e-mail te sturen naar info@kemperscoachingplus.nl, te bellen naar 071 5141955 of het contactformulier in te vullen.