Hypnotherapie in Leiden

Laat je belemmerende automatische patronen los door hypnotherapie te volgen bij Jacqueline Kempers van Kempers Coaching + Ontwikkeling in Leiden. Maar wat houdt hypnotherapie nu precies in? En welke inzichten worden hiermee vergaard? Ik vertel je er graag meer over.

de kracht van Hypnotherapie bij Kempers Coaching

Hypnotherapie is een oplossingsgerichte en krachtige manier om je kwaliteiten en vermogens optimaal aan te spreken en de kwaliteit van leven te bevorderen. Het stelt je in staat om contact te maken met je onbewuste overtuigingen, beelden en processen. Als je automatische patronen ervaart die je in de weg staan, maar waar je geen grip op hebt, kan hypnotherapie een effectieve oplossing zijn.

Bij Kempers Coaching + Ontwikkeling in Leiden maken we bewuste en onbewuste processen (denken, voelen, doen) inzichtelijk met behulp van hypnotherapie. We werken met een verhoogde concentratie, ook wel 'trance' genoemd. Dit is een staat die je wellicht kent van momenten waarop je staart of dagdroomt, verzonken in gedachten. Met hypnotherapie kun je in deze staat van verhoogde concentratie komen en toegang krijgen tot het onderbewustzijn, terwijl je zelf volledig in controle blijft.

Je krijgt meer inzicht in waarom je op een bepaalde manier denkt, voelt en doet, hoe je kunt veranderen en hoe je je onbewust aanwezige helpende vermogens en kwaliteiten kunt inzetten. Hypnotherapie kan worden ingezet om angsten te verminderen, bij traumaverwerking, voor stress reductie, bij chronische ziekten, voor beter slapen, bij het reguleren van eetbuien en om meer zelfvertrouwen te krijgen.

Beginnen met Hypnotherapie

Ontdekken hoe hypnotherapie je kan ondersteunen in je persoonlijke groei en welzijn? Neem contact op met Kempers Coaching + Ontwikkeling in Leiden voor een vrijblijvend gesprek. We kijken ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan, je inzichten te bieden en je te helpen je volledige potentieel te benutten.

Bel voor meer informatie

Heb je nog vragen over de werkwijze van hypnotherapie die in Leiden wordt uitgevoerd? Zou je graag willen weten of hypnotherapie geschikt is voor jou? Bel naar 071 5141955, stuur een e-mail naar info@kemperscoachingplus.nl of vul het contactformulier in en ik voorzie je graag van meer informatie. Ontdek ook de andere diensten, zoals traumaverwerking en hulp bij chronische ziekte en therapie voor zelfvertrouwen.