FOCUS

scherp op verandering

In dit programma wordt je stap voor stap gevolgd en begeleid. Na elke coaching meeting ontvang je een op maat gemaakte opdracht. Ook is er tussen de meetings online contact. Zo houden we de FOCUS gericht op jouw veranderingsvraagstuk. Op korte termijn bereik je daardoor je doel en kun je de verandering goed vasthouden.

Herken je jezelf in het volgende?

 • Je hebt last van een bepaald gedrag van jezelf of je worstelt met een probleem en je wilt er graag iets aan veranderen.
 • Je hebt je al vaak voorgenomen om er werk van te maken maar je wordt ook afgeleid door de drukte van de dag en blijf je doen wat je altijd al deed.
 • Je hebt menig zelfhulpboek gelezen, of er ligt nog een interessant managementboek op je te wachten, of je volgt een inspirerende persoon op social media maar voor jezelf verandert er verder niet zo veel.
 • Je hebt een ontevreden gevoel. Diep van binnen knaagt er iets omdat je eigenlijk zo graag anders wilt.
 • Je stelt belangrijke zaken voor jezelf uit.
 • Je hebt behoefte aan een coaching traject en je wilt extra snel vooruit.

Zo ja, gun jezelf dan een FOCUS programma!

Met dit coaching programma wordt je intensief begeleid om jouw doelen te bereiken. Door de vele contactmomenten en opdrachten houd je de FOCUS vast op jouw gewenste verandering. Doordat we een zeer frequente voortgangsrapportage hebben gehad, gaat u verder met het aanscherpen van uw acties plaats.
Soms is het gewoon prettig als je wordt geholpen om de aandacht op je doel te houden. Op deze manier heb je ook de spreekwoordelijke "stok achter de deur" en bereik je snellere resultaten. Het leven is al zo druk en er is al zoveel te doen. Het is eigenlijk best prettig als jouw coach, samen met jou, de rode draad bewaakt en je weet te motiveren tot verandering.

Wat levert het FOCUS programma je op?

 • Door het volgen van het persoonsgerichte efficiënte programma verkrijg je snel inzichten en leer je daardoor te veranderen en andere strategieën toe te passen. Doordat we zeer frequent jouw voortgang bespreken kun je gemakkelijker jouw voorgenomen acties opvolgen.
 • Je reflectievermogen wordt extra geactiveerd door het veelvuldig contact.
 • Je verfijnt steeds verder jouw (nieuwe) strategie door vele maatwerkopdrachten. 
 • Je nieuwe strategie wordt steeds verder aangescherpt.
 • Je hebt gekozen voor een effectief maatwerkprogramma, dus je bent snel weer in balans en sta je volop in jouw eigen kracht.
 • Je krijgt meer zelfvertrouwen en plezier omdat je het nu echt aanpakt.

Waar bestaat het FOCUS programma uit?

Vooraf:
In een telefoon- of beeldbelgesprek bepalen we samen of het FOCUS programma voor jou geschikt is. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend!

Meetings en opdrachten:
Het FOCUS programma bestaat uit 7 meetings van 1.5 uur.

Na elke meeting ontvang je een op maat gemaakte opdracht.
Tussentijds vindt er een telefoon- of beeldbelgesprek plaats van maximaal 30 minuten. Ook hierna kan een op maat gemaakte opdracht gegeven worden.

Evaluatie meeting:
Zes maanden na afloop van het programma vindt een evaluatie meeting plaats. Zo word je nog meer geholpen om scherp te blijven op jouw verandering.

Voor wie is het FOCUS programma geschikt?

 • Je wilt niet meer in passiviteit blijven hangen en nu echt gaan werken aan verandering.
 • Je bent iemand die best wat vaker contact zou willen hebben met jouw coach omdat je het prettig vindt om de aandacht op jouw verandering vast te houden. 
 • Je bent iemand die gemotiveerd is om te veranderen en je weet van jezelf dat je snel wordt afgeleid door andere zaken.
 • Je wilt snel verandering en kiest daarom voor een intensiever traject.

Aanmelding of vragen

Als je direct aan de slag wilt, neem dan contact op. Ook als je vrijblijvend wilt overleggen of dit programma voor jou geschikt is of als je andere vragen hebt meld je dan aan voor een telefoongesprek.

Ervaringen van anderen die je voor gingen

Maak kennis

Neem vrijblijvend contact op voor je vragen of aanmelding.