Coach bij chronische ziekte in Leiden

Met diverse methodieken en jarenlange ervaring biedt Jacqueline Kempers van Kempers Coaching + Ontwikkeling als coach ondersteuning bij een chronische ziekte voor particulieren en bedrijven in Leiden. Het leven met een chronische aandoening of ziekte is en blijft zeer ingrijpend. Middels de expertise die ik als ervaren coach heb, gaan we aan de slag om te leren omgaan met chronische ziekte. De sessie kan face-to-face zijn in Leiden of online worden aangeboden. Je vindt je vitaliteit terug en leert deze te behouden. Op die manier wordt er een duurzame verandering teweeg gebracht. Soms moet je jezelf namelijk veranderen om jezelf te blijven.

✓ Komt snel tot de kern
✓ Methoden uit verschillende stromingen
✓ Veilige stijl van begeleiding
Image

Vind jouw vitaliteit terug dankzij een coach bij een chronische ziekte in Leiden

Wanneer de balans tussen jouw gezonde geestelijke en gezonde lichamelijke gesteldheid verstoord is, komt jouw vitaliteit in het gedrang. Wanneer je leeft met een chronische ziekte verlies je namelijk je gezondheid en heeft dit daarnaast impact op nog veel meer aspecten van het leven. Denk hierbij aan je werk, de hobby’s die je graag uitoefent of je relatie. Volwassenen met een langdurige of een chronische ziekte kunnen rekenen op ondersteuning van mij als coach in Leiden. Ik heb veel ervaring, zowel professioneel als persoonlijk op het gebied van het leven met een chronische aandoening. Graag breng ik jou in beweging en zorg ik voor begeleiding en hulp die geheel is afgestemd op jouw specifieke vraagstelling. Wanneer je een coach wilt inschakelen in Leiden op het gebied van chronische ziekte als particulier of binnen je bedrijf, zit je bij mij goed. Ik help je onder andere bij:

• Omgaan met chronische klachten;

• Omgaan met Somatisch Onvoldoende Verklaarde Lichamelijke Klachten (SOLK) en psychosomatische klachten;

• Omgaan met Prikkelbaar Darm Syndroom (PDS);

• Omgaan met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH).

Ontvang begeleiding die afgestemd is op jouw specifieke vraagstelling

Elke cliënt en elke situatie is uniek waardoor ik altijd maatwerk lever. De gespecialiseerde methodieken die ik toepas lopen uiteen van (medische) hypnotherapie, ACT, EMDR, Innerchild therapie tot aan NLP. Wil je graag bij chronische ziekte een ervaren coach inschakelen in omgeving Leiden? Of zoek je hulp bij de angst of stress die je ervaart? Bel naar 071 5141955, vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar info@kemperscoachingplus.nl.