Coaching bij stress in Leiden

Door middel van coaching bij stress, zowel op werkgebied als privé, werk ik als stresscoach samen met jou nabij Leiden naar een vitaler leven toe. Wanneer je langdurige stress ervaart, is het van belang dat je daar niet te lang mee rond blijft lopen. Dat breekt je op den duur namelijk op, zowel lichamelijk als geestelijk. Een van de veel voorkomende oorzaken van stress is werkdruk. De werkzaamheden die je op je werk moet uitvoeren, blijven zich maar opstapelen en je hebt het gevoel dat je achter de feiten aanloopt. Ontvang hulp bij stress van een stresscoach in Leiden op het werk of coaching bij een te hoge werkdruk. Ook wanneer je merkt dat jouw medewerkers veel stress ervaren is mijn stressbegeleiding in Leiden geschikt.

✓ Komt snel tot de kern
✓ Methoden uit verschillende stromingen
✓ Veilige stijl van begeleiding
Image

Coaching van een stresscoach bij stress op je werk nabij Leiden

Bij Jacqueline Kempers van Kempers Coaching + Ontwikkeling worden diverse vitaliteitsonderwerpen behandeld. Denk hierbij aan angsten, stress of een burn-out. Met behulp van coaching bij stress in Leiden wordt stress op het werk of thuissituatie behandeld met hulp van een stresscoach en stressbegeleiding op maat. Wil jij ook graag meer plezier, balans en regie in je werk- en privéleven en minder stress ervaren? Ik bied professionele stressbegeleiding en hulp bij stress in Leiden door middel van laagdrempelige coaching, integratieve psychotherapie en hypnotherapie.

Stressbegeleiding: het doel van coaching in Leiden

Middels mijn verdiepende coachingsstijl wordt er direct gekeken naar (on)bewust aanwezige belemmeringen, patronen, krachten en kwaliteiten. Het doel is dat jij weer in je kracht staat in je (toekomstige) werk. Je durft je grenzen aan te geven en te vragen wat je nodig hebt. Leer jezelf optimaal te presenteren bij een sollicitatie of bij je huidige werk en maak je niet meer druk om anderen. Maak gebruik van het zelfinzicht dat je hebt gecreëerd tijdens coaching bij stress in Leiden en krijg zicht op je onbewust aanwezige krachten en vermogens. Hiermee boor je je eigen potentieel aan en gebruik je dit als preventie van stress op je werk. Het leren inzetten van dit potentieel werkt zeer motiverend om een verandering te bereiken en het werk- en leefplezier te vergroten.

Verminder je werkstress en vraag coaching aan

Veel cliënten die jou voorgingen met coaching in Leiden voor stressbegeleiding of algehele coaching bij stress benoemen mijn coachingsstijl als veilig, open, nuchter, respectvol, zorgvuldig, effectief, betrokken, motiverend, humorvol en praktisch. Wil jij graag gebruikmaken van coaching om stress tegen te gaan of wil je meer weten over mij als stresscoach? Neem contact me op door een e-mail te sturen naar info@kemperscoachingplus.nl, te bellen naar 071 5141955 of het contactformulier in te vullen.