Mindfulness met Kempers Coaching + Ontwikkeling

We hebben allemaal een gedachtenmachine in ons hoofd. Soms is deze machine een nuttige tool, maar er zijn momenten waarop het ons juist belemmert. Het produceert een constante stroom van gedachten, soms zo overweldigend dat we het verschil tussen realiteit en fictie niet meer kunnen onderscheiden. Als we deze gedachten te serieus nemen, kunnen ze problemen veroorzaken.

Start met mindfulness begeleiding

Stel je voor: je hebt een presentatie gegeven die minder goed verliep dan je had gehoopt. De gedachten beginnen te malen: "Ik heb gefaald, ik ben een mislukking." Je gelooft echt dat je hebt gefaald. Het resultaat? Je vermijdt uit angst voor falen toekomstige presentaties.

Bij Kempers Coaching + Ontwikkeling bieden we mindfulness begeleiding aan om je te helpen dit patroon te doorbreken. We helpen je in te zien dat je je gedachten bent gaan geloven. Maar het belangrijkste om te onthouden is dat je als persoon niet in gevaar bent, omdat wat je denkt en voelt slechts meningen zijn, geen feiten. Met dit inzicht kun je falen en toch uiteindelijk slagen.

Mindfulness brengt je in het hier en nu. Het stelt je in staat om je gedachten te observeren, niets meer en niets minder. Deze gedachten leiden niet tot actie. Ze zijn er gewoon. Ze komen en gaan. Je kunt ze waarnemen en accepteren voor wat ze zijn. Deze acceptatie creƫert ruimte om ze los te laten, waardoor je vrijer kunt leven.

Begin de reis naar mindfulness

Ben je klaar om de kracht van mindfulness te ontdekken en te zien hoe het je kan helpen om uit je hoofd en in je leven te komen? Neem contact op met Kempers Coaching + Ontwikkeling voor een vrijblijvend gesprek. We kijken ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan en je te helpen je volledige potentieel te benutten.

Reken op een coach met jarenlange ervaring en de benodigde expertise

Ga met mij, een gedreven expert, aan de slag en werk aan jouw angsten. Overkom obstakels en krijg weer regie over je leven. De coaching bij angst die aangeboden wordt in Leiden is kortdurend, laagdrempelig en geheel op maat. Deze sessies zijn zowel voor particulieren als voor bedrijven inzetbaar. Hierin komen we snel tot de kern. Vraag een vrijblijvend oriƫnterend gesprek aan via 071 5141955 of vul het contactformulier in. Ook is het mogelijk om een e-mail te sturen naar info@kemperscoachingplus.nl.