Maatwerk coaching en ontwikkeling

Reken op maatwerk coaching en ontwikkeling voor zowel bedrijven als particulieren wanneer je Jacqueline Kempers van Kempers Coaching + Ontwikkeling uit Leiden inschakelt. Ik ga voor kortdurende en oplossingsgerichte coaching waarbij je begeleid wordt naar meer balans, regie en plezier in zowel je werk- als privéleven. Haal het beste uit jezelf of je medewerkers middels maatwerkoplossingen.

✓ Komt snel tot de kern
✓ Methoden uit verschillende stromingen
✓ Veilige stijl van begeleiding
Image

Ik bied maatwerk aan in mijn coaching en therapie als het gaat om jouw ontwikkeling

Heb je te maken met laag zelfvertrouwen, stress, verlies van gezondheid bij ziekte of rouw door verlies van dierbare personen? Of wil je angsten, een burn-out en timemanagement onder controle krijgen en meer balans tussen werk en je privéleven creëren? Met verschillende specialisaties en het maatwerk dat ik bied, krijg jij weer regie, balans en plezier in je werk- en privéleven. Er worden diverse coachingprogramma’s aangeboden voor particulieren en bedrijven die variëren in intensiteit, waardoor er altijd een programma tussen zit dat aansluit op je persoonlijke situatie.

Ontdek de mogelijkheden rondom maatwerk

Wil je het liefst face-to-face begeleid worden, online bijeenkomsten bijwonen of een combinatie daarvan inzetten? Zou je graag een start-, tussentijds en evaluatie- of eindgesprek met de leidinggevende en coach (3-gesprek) willen? Bij de coaching en ontwikkeling die ik aanbied in Leiden, is maatwerk mogelijk. Schakel mij als gedreven expert met relevante ervaring in en vraag naar de mogelijkheden. Je bereikt mij via 071 5141955 of door het contactformulier in te vullen. Ook is het mogelijk om te e-mailen naar info@kemperscoachingplus.nl.