Balans in je leven tussen privé en werk?

Als je meer plezier, regie en balans in je leven, privé en op het gebied van werk,wil, biedt Kempers Coaching + Ontwikkeling in Leiden professionele laagdrempelige coaching, integratieve psychotherapie en hypnotherapie. Hierbij komen we altijd snel tot de kern en ontvang je een veilige stijl van begeleiding.

✓ Komt snel tot de kern
✓ Methoden uit verschillende stromingen
✓ Veilige stijl van begeleiding
Image

Creëer meer balans in je leven tussen privé en werk

Medewerkers die een goede balans tussen werk en privé hebben, profiteren van vele voordelen. Niet alleen presteren ze beter en voelen ze zich gezonder: ze ervaren ook meer voldoening in het werk. Des te belangrijker is het voor de werkgever om dit in de gaten te houden en die balans te bevorderen. Zowel particulieren als bedrijven rekenen op maatwerk coaching van Jacqueline Kempers bij Kempers Coaching + Ontwikkeling uit Leiden. Met verschillende specialisaties en het maatwerk dat ik bied, krijg jij weer regie, balans en plezier in jouw leven op het gebied van werk en privé. Haal het beste uit jezelf of je (gestreste) medewerkers middels maatwerkoplossingen. Er worden diverse coachingprogramma’s aangeboden die variëren in intensiteit, waardoor er altijd een programma tussen zit dat aansluit op jouw persoonlijke situatie.

Vraag naar de mogelijkheden

Bekijk het aanbod voor particulieren en bedrijven en ontdek de mogelijkheden. Vraag een vrijblijvend oriënterend gesprek aan via 071 5141955 of vul het contactformulier in. Ook is het mogelijk om een e-mail te sturen naar info@kemperscoachingplus.nl.