Hulp bij burn-out en begeleiding op maat in Leiden

Heb jij een burn-out en zoek jij hiervoor begeleiding in Leiden? Met behulp van de verdiepende coachingsstijl die door Jacqueline Kempers van Kempers Coaching + Ontwikkeling wordt gehanteerd, ontvang jij coaching op maat.

✓ Komt snel tot de kern
✓ Methoden uit verschillende stromingen
✓ Veilige stijl van begeleiding
Image

Bij een burn-out ontvang jij begeleiding Leiden

Heb jij te maken met een burn-out of ligt deze op de loer en zou je graag een coach willen inschakelen voor begeleiding bij een praktijk in Leiden? Wanneer je regelmatig ziek bent, merkt dat je minder productief bent op je werk of minder plezier in het uitvoeren van je werk ervaart, lijkt het erop dat jouw vitaliteit in het gedrang is gekomen en je mogelijk in een burn-out bent beland. Ook verstoort het de balans tussen jouw geestelijke en lichamelijke gesteldheid. Weet je zelf even niet meer hoe je uit jouw oude gedragspatroon moet komen? Of hoe je jouw kwaliteiten optimaal benut? Ontvang dan hulp van een coach, gespecialiseerd in burn-out, in Leiden met jarenlange expertise middels coaching en een integratieve psychotherapeutische werkwijze.

Ontvang coaching voor jouw burn-out

Bij Jacqueline Kempers van Kempers Coaching + Ontwikkeling in Leiden is het mogelijk om coaching te ontvangen bij een burn-out. Daarnaast kun je hier ook terecht wanneer je veel piekert, stemmingswisselingen hebt, disbalans ervaart in werk-privé, een ziekte of chronische aandoening hebt of wanneer je hulp nodig hebt bij het omgaan met ongewenste veranderingen in je leven. Hiermee (her)vind je jouw volledige potentieel en leer je hoe je dit in kan zetten. Vraag een vrijblijvend oriënterend gesprek aan over de begeleiding bij een burn-out in Leiden via 071 5141955 of vul het contactformulier in. Ook is het mogelijk om een e-mail te sturen naar info@kemperscoachingplus.nl.