Herstel van een burn-out

Hoe lang het herstel van een burn-out duurt, verschilt per persoon. De herstelperiode kan een jaar duren, maar ook een paar jaar. Wanneer je de kans tot een snel herstel wil vergroten, is een actieve aanpak essentieel. Hiervoor help ik je graag verder.

✓ Komt snel tot de kern
✓ Methoden uit verschillende stromingen
✓ Veilige stijl van begeleiding
Image

Ga voor een snel en voorspoedig herstel van een burn-out

Met behulp van de verdiepende coachingsstijl die door Jacqueline Kempers van Kempers Coaching + Ontwikkeling in Leiden gehanteerd wordt, ontvang jij coaching op maat om het herstel van een burn-out te bevorderen. Door middel van het maatwerk, wordt er samen gewerkt aan jouw ontwikkeling voor meer regie, balans en plezier in jouw werk en privéleven. Door coaching te ontvangen van mij als ervaren coach in burn-out en preventiezelfmanagement, draag je niet alleen zorg voor je vitaliteit, maar ook voor je gezondheid en werkplezier.

Samen aan de slag; neem contact met me op

Als ervaren coach in Leiden zet ik tijdens jouw herstel van een burn-out een breed scala aan diverse methodieken in. Hiermee bereiken we samen dat je vitaliteit wordt teruggevonden èn wordt behouden, zodat een duurzame verandering teweeg wordt gebracht. We komen snel tot de kern van het probleem voor het herstel van je burn-out en werken er samen naartoe om je gewenste doel te bereiken. Wil je meer weten over mij als coach of wat te doen bij een burn-out? Vraag een vrijblijvend oriënterend gesprek aan via 071 5141955, stuur een e-mail naar info@kemperscoachingplus.nl of vul het contactformulier in.