Maatwerk Meetings

"Een schip is veilig in de haven, maar dat is niet waar schepen voor gemaakt zijn" (William Shedd).

Meer over maatwerk meetings

Met mijn verdiepende coaching stijl lever ik altijd maatwerk geleverd in aansluiting op de vraagstelling en op de gestelde coachdoelen. Vooraf bespreken we het aantal benodigde bijeenkomsten af. Geheel afgestemd op de coachee worden inzichten en methoden uit verschillende stromingen met losheid ingezet. De gewenste verandering staat hierbij centraal. Er wordt met NLP, TA, Beelddenken, De kracht van het onbewuste, Mindfulness en andere oplossingsgerichte methodes gewerkt. Alles is erop gericht om het beste uit de coachee te halen. Als coachen niet voldoende is kan er ook met lichte therapeutische interventies worden gewerkt. Het proces en de coachdoelen worden continue bewaakt, ook door regelmatig tussenevaluaties te houden over het bereikte resultaat.

Ieder heeft zo zijn leerstijl en tijdspad

Sommige mensen past het om snel en intensief te willen werken. Anderen willen juist met veel ruimte in de tijd hun veranderingsproces aangaan. Ook ervaart men het als zeer positief en doelgericht om tussen de meetings door contact met de coach te hebben.

Naast maatwerk meetings zijn er ook verschillende programma’s om nog beter aan te sluiten bij de persoon en de vraagstellingen qua snelheid en intensiteit. De programma’s variëren van een eenmalige klankbord meeting, een FOCUS traject tot een intensief VIP programma.

In een vrijblijvend oriënterend gesprek kunnen we overleggen wat de mogelijkheden zijn en wat het beste bij uw vraagstelling past.

Maak kennis

Neem vrijblijvend contact op voor uw vragen of aanmelding.