Maatwerk Meetings

Altijd aansluiten bij ieders leerstijl en tijdspad

Meer over maatwerk meetings

Met mijn verdiepende coaching stijl lever ik altijd maatwerk, in aansluiting op de vraagstelling en op de gestelde coachdoelen. Vooraf bespreken we het aantal bijeenkomsten. Geheel afgestemd op jou zet ik inzichten en methoden uit verschillende stromingen met losheid in. De gewenste verandering staat hierbij centraal. Zo werk ik met NLP, TA, Beelddenken, De kracht van het onbewuste, Mindfulness en andere oplossingsgerichte methodes. Alles is gericht om het beste uit jou te halen. Als coaching niet voldoende is kan ik ook licht therapeutische interventies inzetten. Het proces en de coachdoelen worden continu bewaakt, ook door regelmatig samen tussenevaluaties te houden over het resultaat.

Ieder heeft zo zijn leerstijl en tijdspad

Sommige mensen zijn voorbij het om snel en intensief te willen werken. Anderen willen juist met veel ruimte in de tijd hun veranderingsproces aangaan. Weer anderen hebben een voorkeur om tussen de bijeenkomsten door een vervolgcontact te hebben om de doelgerichtheid en de focus te bewaken.

Daarom heb ik maatwerk meetings verschillende programma's naast nog beter aan te sluiten bij de persoon en de vraagstellingen qua snelheid en intensiteit. De programma's van een eenmalige klankbord meeting, een FOCUS traject tot een intensief VIP programma.

In een vrijblijvend oriënterend gesprek kunnen we overleggen wat de mogelijkheden zijn en wat het beste bij je vraagstelling past.

Maak kennis

Neem vrijblijvend contact op voor je vragen of aanmelding.